Hoe bescherm je je haar?

Aasymologie geloven dat het gezicht een vruchtbaar veld is voor nieuwe vormen en ontwerpen. Er gebeuren veel vreemde dingen in het gezicht – lijnen kunnen op vreemde plaatsen worden doorgesneden, de huid kan op vreemde manieren worden strakgetrokken (misvormd) en sproeten kunnen worden verwijderd. Het gezicht is getekend door ouderdomsverschijnselen en de tijd. Het gezicht is het belangrijkste kenmerk van het menselijk lichaam.

Eindelijk hebben de Haarlemmers de mensen een prachtige manier gegeven om hun gezicht te versieren. Elke dag wordt een bruidsjurk zorgvuldig uitgezocht om er het beste uit te zien. Maar de jurk staat de bruid vreselijk als ze hem voor het eerst ziet. Ze moet de hele dag besteden aan het maken van de jurk en aan het eind is ze blij, maar als ze het resultaat ziet, is ze ontzet. De arme jurk moet worden geverfd of gestyled en alle accessoires moeten erin worden genaaid. Het is een zeer moeilijke taak. De jurk zal niet goed hangen en ze moet haarsprays en haarstokjes gebruiken. Al die tijd heeft zij te kampen met kleine rijsthaartjes die zij door de vervelende taak van het vastmaken van de jurk moet rijgen. Men zegt dat de gemiddelde mens 60.000 plukjes haar op zijn hoofd heeft!

Tien jaar geleden werd deze schoonheidstaak voor u gedaan. Je hoefde niet naar de salon of naar het kuuroord te gaan. Je liet het voor je doen. En het werd kwistig aan je hoofd besteed. Hairstylisten rekenen 150 tot 200 euro voor hun dagelijkse bezoekjes aan uw ijdelheid. Sommige deskundigen beweren dat dit haarwerk minstens één keer per maand moet worden gedaan.

In je zwembroek over de markt lopen is ook zenuwslopend. Er zijn ontelbare stoffen waar je mee in de verleiding komt. Hoe reageert je moeder als je om een sinaasappelsmoothie vraagt? Ze zal je graag een advies geven om op te volgen. Orange smoothie is oranje met een vleugje zoete spiralen. Ik ben het er wel mee eens dat dit een verbetering is ten opzichte van de traditionele sinaasappel smoothie.

Laten we eens kijken naar de zomermaanden wanneer uw haar het gemakkelijkst beschadigd kan worden. Het zwembad is niet bevorderlijk voor je haar. De brandende zon slaat op je haar en je wilt er niet in gaan zonder een hoed op te zetten. Een hoed met een strak elastiekje om je haar is geen goed idee. Je krult het en je föhnt het, je wikkelt de uiteinden rond in een poging het te beschermen. Dit zal het haar verzwakken en het zal breken. Dan moet u het hele proces opnieuw beginnen en nog meer tijd en geld uitgeven.

Hoe kan je je haar beschermen in de zomer? Je moet een hoed dragen of investeren in andere modeaccessoires die je haar beschermen tegen de zon, het chloor en de wind. Een sjaal of een andere modieuze bedekking kan geschikt zijn voor bloot haar in de zomer. U zou ook moeten investeren in een goede bescherming voor uw haar. U kunt producten kopen die ontworpen zijn om het haar te beschermen. U kunt ook naar een salon gaan en uw stylist vragen om haarproducten te gebruiken die bedoeld zijn om het haar te beschermen.

Het belangrijkste in de zomer is om de zon te vermijden. Als u toch in de zon moet, plan uw behandelingen bij gezichtsbehandelingen Haarlem dan vroeg op de dag en wacht niet tot de dag waarop u denkt dat u het warm gaat krijgen. Laat uw behandelingen uitvoeren tussen 12 en 13 uur plaatselijke tijd. Dit geeft uw haar en hoofdhuid de kans om er maximaal profijt van te hebben en niet te lang aan de zon te worden blootgesteld.

Trimmen: Stop halverwege uw zomerbezoek als u uw regelmatig geplande trimbeurt nog niet heeft gehad.

Lees meer:

Schoonheidssalon Haarlem

Schoonheidsspecialiste Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.