Hoe gebruik je een stijltang?

Kapsel is de rekening van uw persoonlijkheid. Dus, moet je bezig zijn terwijl het selecteren van een goed kapsel. Als je langer haar hebt, zijn hier enkele van de trendy kapsels.

Vloeiende en romantische lokken

U ziet er goed uit met elke haarlengte. Soms is het moeilijk om de lengte van het haar te kiezen. Als u lang haar hebt, kunt u beginnen met het knippen van het oudste deel en toewerken naar de juiste lengte. Werk naar de textuur en regelmatigheid van het haar toe. Als je halflang haar hebt, kun je de middelste lengte kiezen die ook geschikt is. U kunt ook gaan voor een aantal swirls als je haar heeft een beetje lengte en massiviteit.

Afhankelijk van de haarkleur, kunt u ook de complementaire kleur voor uw haar kiezen. Bijvoorbeeld, haar met duurzaamheid en structuur kan een aantal verbazingwekkende kleuren krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volumineuze pony

Dunner wordende pony’s moeten niet verward worden met zij- en stomp pony’s. Als je dik haar hebt, kun je de omtrek van het gezicht verzachten door voor stompe pony’s te gaan. Ze zien er minder vol en interessant uit. Maar voor de kapper zijn ze nuttig om de vorm van het gezicht te verbeteren.

Uitdunnende pony’s zijn nuttig voor verschillende haartypes. Als je dik haar hebt, kun je een zijfranje creëren. Als je haar van gemiddelde textuur is, kun je gaan voor elke lengte van een pony. Maar, je moet er rekening mee houden dat hoe korter de franje, hoe minder het zal lijken op je franje. Voor degenen met steil haar, kunt u twee-dimensionale fringe creëren met uw franje. De vorm van de fringe is wat het een aantrekkelijk kapsel maakt.

De piekerige uiteinden aan het einde van de pony geven het een zeer charmante uitstraling. Maar, ze moeten niet vergeleken worden met natuurlijke haarpunten. De uiteinden met kleine krullen aan de uiteinden zijn zeer geschikt.

Afwerking/Drogen

Trim het haar ten minste eens in de zes weken. Dit helpt droog haar te voorkomen. Het belangrijkste is om het haar te trimmen op een manier die bij uw haar past. Als uw haar licht krullend is, kunt u het langzaam knippen. Meer dan een keer trimmen moet elke zes weken worden gedaan.

Gebruik een föhn als het haar droog is. Föhnen is zeer schadelijk voor het haar. Het vernietigt de schubbenlaag en maakt het haar ongezond. Om dit te vermijden, moet u uw haar overbrengen naar een vochtige omgeving. Als u uw haar veel beweegt, wrijf er dan een beetje vaseline op. Daarna kunt u een föhn op uw haar aanbrengen.

Laat je haar op natuurlijke wijze drogen. Als je het droogföhnt terwijl het nog nat is, zal het haar te veel uitgerekt zijn. Het zal ook broos geworden zijn, en dit kan leiden tot breuk. U kunt het voorzichtig drogen door het over een handdoek te leggen en het daar een paar minuten te laten liggen. Als u een föhn gebruikt, moet u deze in neerwaartse richting gebruiken.

U kunt ook een stijltang gebruiken om het glad te strijken. Je moet een stijltang gebruiken die niet poreus is. Borstels zijn goed, maar als je daar geen tijd voor hebt, kun je vloeipapier gebruiken. Stem de stijltang af op de tint van je haar. Het strijkijzer moet klaar zijn als je begint met borstelen. Werk met kleine secties tegelijk. Elke sectie moet recht zijn voordat je verder gaat met een andere sectie.

Gebruik een goede conditioner om het te hydrateren. U moet ook een goede leave-on conditioner gebruiken. Er zijn gewone conditioners en leave-on conditioners die u kunt gebruiken. Vermijd te veel conditioner op het haar te doen. Omdat het plakkerig kan maken, moet je net genoeg aanbrengen om het net vochtig te houden.

Bescherm uw haar wanneer u een stijltang gebruikt. Gebruik het niet op vuil haar. Je haar kan gemakkelijker beschadigd raken als het vuil is. Gebruik een handdoek om het te drogen wanneer u het strijkijzer gebruikt.

Voordat u een hitte-styling apparaat gebruikt, moet u altijd een goede conditioner gebruiken op uw haar. Een stijltang gebruiken als je haar vuil is, zal het haar meer beschadigen. Droog je haar altijd voordat je een stijltang gebruikt.

De sleutel tot een perfect kapsel is je er aan houden. Volg in de regel de vorm van het haar. Blijf niet hakken en knippen. Verminder het aantal keren dat u uw haar knipt.

Lees meer:

Vrouwen kapsels

Kapsalon Maastricht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.