Hoe krijg je het beste haar

Als u onlangs heeft bedacht dat u krullend of golvend haar zou willen hebben, dan heeft Krullen kapper Rotterdam salon veel schoonheidsspecialisten die u graag vertellen hoe u magie kunt toveren met uw haar. Als een eersteklas professional biedt Tishas salon een uitzonderlijk niveau van klantenservice. Ik ben er zeker van dat een goede haarkleur en prachtige haarstyling aan uw zijde zullen staan wanneer u klaar bent voor een speciale gelegenheid.

Dr. Helen De Wey veldt, gaf in tranen toe dat de reden waarom ze krulhaarstyliste werd eigenlijk een ongelukje was. Ze had een gave voor kroeshaar. Iedereen die in het begin bij haar in de buurt was geweest, zou dat zeker beamen.

Als we aan Oprah Winfrey denken, zien we haar sluike haar in een strakke paardenstaart, haar mooie ogen begraven in die prachtige sproeten. Als onze favoriete blonde bom, heeft ze altijd bekend gestaan om haar prachtige uiterlijk, maar ze is ook getalenteerd en slim. Ze is een meester in ingewikkelde kapsels en is een inspirerende vernieuwer voor andere vrouwen die haar carrière volgen.

koningin- bespreekt- genders- types- kwesties

We hebben het al eerder gehoord, “Ik ben geen conventionele vrouw.” De conventionele vrouw is degene die haar armen op haar heupen vouwt in een nette knot of paardenstaart, het opbergt met een paar haarspeldjes en klaar is om te gaan als er maar een hoedje valt. De echte uitbijter in dit citaat is de vrouw die NIEMAND wil zijn omdat ze stevig vastzit aan haar kapsel van de dag.

Het verbaasde me altijd als ik een vrouw voorbij zag lopen in een sexy outfit, met de juiste accessoires. Dan greep ik mentaal naar mijn mobieltje om een foto te nemen van mijn favoriete outfit, zwevend in de lucht. Het enige dat mijn zorgvuldig uitgekozen foto zou verstoren, zou een vrouw zijn die voorbij zou lopen, met overdreven wimpers en lang haar dat recht omhoog steekt in een paardenstaart. Dan zou ik mijn ogen verbergen en hopen op het ergste.

Sinds kort voel ik me een gediplomeerd professional als het gaat om de verzorging van mijn haar. Als ik niet bezig ben met haarverzorging, ziet mijn haar er gezond en geweldig uit. Het is zo helder en duidelijk. Ik ben een leider in haarverjonging en heb met veel cliënten van verschillende rangen en standen gewerkt. Toch blijft de vraag om het best mogelijke haar te hebben voor deze levensstijl in mijn gedachten opduiken. De meeste vrouwen zijn zo geobsedeerd door de schoonheid van hun ‘kroonjuwelen’ dat ze natuurlijke technieken niet eens willen overwegen.

Lees meer:

Black hair kapper Rotterdam

Kroeshaar kapper Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.