Hoe laat je je haarkleur opvallen

Als je erover denkt om highlights in je haar te doen, moet je eerst een kleur kiezen. Rode ondertonen zijn altijd de beste kleurkeuze. Als je een lichte huidskleur hebt kan een rode tint je er bleek uit laten zien. Als je een gouden ondertonen hebt, kun je wat warmte aan je teint geven.

Er zijn verschillende soorten rood. Dat zijn:

1.Zonsondergang (warm en rood-goud)2.Wijn1.Rood-bruin2.Rood1.Koraal

Zodra u hebt bepaald welke kleur u het beste staat, moet u weten hoe u uw haar wilt kleuren. Als u de kleur van al uw haar wilt veranderen, zult u naar een salon moeten gaan. De stylist zal moeten weten of je warm of koel haarkleur hebt. Dit is belangrijk omdat als je koel haar hebt je misschien niet de kleur van je witte of grijze haar wilt veranderen.

De Highlights Rotterdam kapper zal je een lijst moeten geven van wat wel en niet zal werken voor jou. Ze kunnen highlights maken die lichter of donkerder zijn dan je natuurlijke kleur. Als alternatief kunnen ze je gewoon vertellen dat je een andere tint blond of bruin zal gaan. Naar een salon gaan is echter duur, dus veel vrouwen doen het gewoon om een goede tint van een kleur te krijgen. Online kijken is een nog betere manier om een goede kleur te vinden. Je hoeft alleen maar te beslissen wat je wilt dat de kleur wordt.

Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om rekening te houden met de conditie van je haar. Als het beschadigd is door gespleten haarpunten of pluizig haar, zul je gewoon niet de haarkleur vinden die je wilt. Voor het beste resultaat moet u altijd een haarkleur kiezen die uw conditie complementeert.

U moet ook rekening houden met het seizoen. Als u op zoek bent naar een dramatische seizoensverandering, kunt u het beste een roodtint zoeken die met de zomer wordt geassocieerd. De gloed die je ziet in kleuren als mahonie en karamel zie je ook rond de wintertijd. Kringen beginnen zich te vormen rond de ogen op plaatsen zoals goud, koper en ijzer. De adertjes worden zichtbaarder naarmate we dichter bij de zomermaanden komen.

Het maakt niet uit welke kleur rood bij jou past, er zijn een paar eenvoudige manieren om je haarkleur te laten opvallen. Het gebruik van een highlighter of highlighting potlood zal dimensie toevoegen aan je kleur. Zorg ervoor dat het potlood een neutrale kleur heeft, zoals bruin. De kleur moet net in de plooi van het ooglid worden aangebracht, en dan naar de randen worden geblend om een natuurlijke look te creëren.

Blush of bronzer is ook nodig om uw kleur aan te vullen. Met deze producten komt de kleur beter tot zijn recht. Je kunt kiezen voor een matte blush of een glanzende blush. Door een beetje bronzer op de appeltjes van de wangen aan te brengen, krijg je een mooie gloed. Een matte bronzer is ook een goed idee. Zorg ervoor dat de kleur past bij je teint en haarkleur. Als je een vale teint hebt, kun je beter geen glinsterende bronzer gebruiken, maar een matte bronzer.

Het strijkijzer is ook essentieel voor een geslaagde kleur. Als je fijn haar hebt, kan het strijkijzer je haar gladder maken en meer van de kleur vasthouden. Als je krullend haar hebt, maakt het strijkijzer je haar steil en verlies je de krul. De grootte van het strijkijzer dicteert ook de grootte van de krullen. Als je een klein gezicht hebt, zal een standaard formaat strijkijzer perfect werken. Als je een groot gezicht hebt, kun je beter een smal exemplaar kiezen. Het kleinere strijkijzer is perfect voor kort haar. Als je lang haar hebt, kun je beter een breder strijkijzer nemen.

Onthoud altijd dat shampoo en conditioner elke kleur dof kunnen maken. Wanneer u uw haar wast en conditioneert, begint u best met een vrij diepe conditioner. Als u uw haar een paar dagen niet hebt gewassen, moet u dat doen. De kleur zal levendiger zijn met de extra glans.

Last but not least, wanneer u experimenteert met haarverzorgingsproducten. Zorg ervoor dat u de juiste producten voor uw haartype gebruikt. Test nieuwe producten altijd uit op uw haar voor u ze gebruikt. Als u niet zeker bent, vraag dan advies aan de Kapper Rotterdam.

De perfecte kleur is iets moois. Als u uw haarkleur wilt veranderen, moet u ervoor zorgen dat u een bekende salon kiest. Door een bekende salon te bezoeken, zult u een positievere en meer tevreden ervaring hebben. Het zal de moeite waard zijn. de salon geeft u de mogelijkheid om een mooie look te hebben die u wilt.

Lees meer:

Keratine Behandeling Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.