Hoe zorg je voor je nagels

Jezelf uitdrukken door middel van je kunst is een belangrijk onderdeel van je persoonlijkheid. Uw expressieve kunst zal anderen om u heen een goed gevoel geven. Het gezicht is een van de meest waardevolle delen van het menselijk lichaam. Het gezicht draagt bij aan de algehele persoonlijkheid van een individu. Het vormt het humanaceum voor onze schoonheid, als het niet goed verzorgd is.

Het gezicht is verdeeld in tien zones volgens het schoonheidsideaal van de internationale cosmetica.

Ik zie meteen het belang in van gezichtsverzorging. Ik heb al vaak gehoord dat een EHBO-doos belangrijk is in een medische praktijk. Het is niet zomaar iets dat je kunt kopen in een winkel, of keuken, of ergens in de openbare bibliotheek. Een verbanddoos is bedoeld voor noodgevallen. Het helpt bij het blussen van een brand, snijwonden, splinters, of andere kleine verwondingen. Maar er is ook een tweede categorie EHBO-doos. Dat zijn de dingen die je in je EHBO-doos voor thuis vindt.

Allereerst zult u een verbanddoos altijd schoon willen houden. De beste manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat u het persoonlijk bij een Schoonheidsspecialiste Etten-Leur doet. U wilt geen ziektekiemen en bloed uit uw EHBO-kit. Iedereen heeft een ander huidtype en daarom moet je je eigen bacteriën kiezen om aan de huid te geven. Mijn genetica bestaat uit verschillende huidtypes, dus heb ik totaal verschillende bacteriën gebruikt om verschillende problemen aan te pakken. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou. Dus voordat je er ook maar over denkt om je EHBO-kit met een ander te delen, lees eerst:

Uw huid is de belangrijkste band die u zal helpen uw schoonheid te bewaren. Het is zo belangrijk dat je je EHBO-kit alleen deelt met de mensen die er echt baat bij zullen hebben. Oké?

Hoe vaak heb je niet in je voorraadkast of kast gekeken en je afgevraagd welk nagelverzorgingsproduct je kon laten vallen dat er precies goed uitzag. Als je haast hebt, kom je in de verleiding om alles te pakken wat in de aanbieding is. Doe het niet. Bewaar die nagels voor jezelf of bij de Pedicure etten-leur.

Oké, nu we toch samen zijn, laat ik me eens verwonderen over nagels. Omdat we zoveel van ze houden hier is mijn beste advies over de verzorging van uw nagels. Hier gaan we.

1.icle pusher: Designer nagel, geboetseerd uit acryl poeder van de hoogste kwaliteit. Dit is de eerste en belangrijkste over hoe je je nagels te verzorgen. Als je een nagel tegenkomt die verkleurd is, betekent dit dat er een schimmel onder de nagel groeit. Als je magere witte slierten door de nagel heen ziet, betekent dat schimmel. Onze vinger- en teennagels zijn eigenlijk gemaakt van sponsfolie. Alles wat daarin vast komt te zitten, komt hier vast te zitten. Deze schimmel en zwammen voeden zich met de resten van dode huid en veranderen deze in frambooskleur. Als er een of twee witte slierten uit de nagel steken, kan dat een lekker exotisch gevoel geven, maar de tenen blijven hoog in de grond zitten en de vingers zien eruit alsof ze door een tamme beer zijn opgegeten. Hopelijk gebeurt dat niet, dus geniet van de nieuwe look van je nagels maar cerise de volgende keer dat je die witte slierten eruit ziet springen.

Lees meer:

Gezichtsbehandeling Etten-Leur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.