Hoe krijg je een afspraak bij een kapper?

Dus hoe kunt u een afspraak maken als u in de stad bent? Eén manier is om naar de dichtstbijzijnde kapperszaak of schoonheidssalon te rijden. Als je daar een paar dagen later bent, kun je net zo goed je haar geknipt hebben. Als u voor zaken in Delft was, kunt u er waarschijnlijk ook heen rijden.

Terwijl op weg naar of van de salon, zien of je kunt krijgen geen visitekaartjes afgedrukt. Deze kaartjes kunnen reclame maken voor uw voornemen om naar de kapper te gaan, u als ondernemer of als klant te schilderen.illy kunt u ook contact opnemen met familie en vrienden uit uw omgeving om te zien of zij geïnteresseerd zouden zijn in het sturen van visitekaartjes.

Denk er eens over na of je wel werk gedaan krijgt terwijl je in de stad bent. Je krijgt misschien een paar leads, maar zelfs als je met succes een paar klanten krijgt, zul je al snel een klein bedrijfje beginnen op te drogen. Dan zul je het naar het volgende niveau moeten tillen, en dat is adverteren en reclame maken om meer klanten aan te trekken.

Het zal nodig zijn om genoeg klanten te krijgen om de kosten te dekken of om de overhead en de huur te betalen. De schoonheidssalon moet een plaats zijn die bekend is in de omgeving. Als u van locatie gaat veranderen, is het belangrijk dat u iedereen daarvan op de hoogte stelt. De Kapper Delft centrum en de klant zullen elk een goed idee hebben van elkaars activiteiten en behoeften. Ook goede droevige verhalen over de kapper uit het verleden kunnen leuk zijn.

Vergeet niet dat kappers ook leveranciers kunnen zijn van andere haargerelateerde diensten, zoals vlekverwijdering, kapsels, behandelingen enz. Zodra u dat geregeld hebt, kunt u aan de klanten gaan werken. Zodra je een paar klanten hebt gevonden, kun je beginnen met het genereren van nieuwe business.

Elke salon zal zich willen specialiseren in een ander gebied. Zo zal de kapper zich bijvoorbeeld graag specialiseren in kapsels en coupes die specifiek zijn voor dat gebied. Woont u inopping, dan zal de kapper zich elke dag specialiseren in het stylen van zijn of haar Ensue.

Het kan ook nuttig zijn om een lijst te maken van de klanten die je hebt en na te gaan welke stijlen ze graag hebben. U houdt bijvoorbeeld van lange vloeiende kapsels uit uw favoriete show, maar de kapper zal weten dat lange kapsels uit de show zeker snel kunnen worden omgetoverd tot iets speciaals voor uw bezoek.

Samenvattend is het voor elke kapper belangrijk om een dienstenlijst op te stellen van het soort dat u zou verwachten. Deze lijst zou alle soorten stylingdiensten moeten bevatten, maar het is vooral nuttig om te weten welke soorten styling goed werken in een bepaalde regio. Als u bijvoorbeeld in Los Angeles woont, kan lang sluik haar in het gebied rond San Diego heel anders zijn dan lang sluik haar in Orange County.

Lees meer:

Kapper delft

Kapsalon Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.