Wat is een natuurlijke geneeskunde

In de conventionele geneeskunde wordt de oorzaak vaak eenvoudigweg aangepakt door verschillende medicijnen te combineren om het symptoom aan te pakken. Maar omdat het tekort aan voedingsstoffen het symptoom veroorzaakt, pakt de holistische geneeskunde het onderliggende probleem aan, waardoor het lichaam zichzelf kan genezen. Zodra het lichaam weer in balans is, wordt voor al het andere gezorgd door natuurlijke processen.

Holistische geneeskunde is in wezen een discipline van acupressuur, of de toepassing van druk, door massage, om beweging en oedeem (een overmatige vochtophoping in het lichaam) te verminderen. Hoewel deze vorm van “decongestie” in het verleden werd gebruikt om het ongemak van het leven onder foltering te verlichten, heeft de moderne geneeskunde deze nu vervangen door machines en chemicaliën. Hoewel de aanvaarding van natuurlijke gezondheid terrein heeft gewonnen onder de massa, staan de beoefenaars van holistische geneeskunde vast op het pad van de juiste voeding, het geloof dat het lichaam zelfvoorzienend is met betrekking tot zijn voedingsbehoeften.

Een natuurgeneeskundige werkt met het lichaam, niet ertegen, en omdat hij het belang van natuurlijke afstemming in elk aspect van de gezondheid inziet. Ze gaan verder dan alleen het verlichten van de symptomen van kwalen, ze versnellen het genezingsproces om te voorkomen dat kwalen ooit ontstaan. Het hoofddoel van de beoefenaar is het lichaam aan te moedigen zichzelf te genezen door het gebruik van natuurlijke middelen en Bio energetische therapie.

Een voorbeeld van een beoefenaar die een hoge patiëntentevredenheid bestudeert en handhaaft, is een huisarts. Een typische huisarts fungeert als een soort folie voor de patiënt en is voorzichtig om geen gebreken aan te brengen of gewoon te voldoen aan de behoeften van de patiënt op het gebied van gezondheidszorg. Een chiropractor daarentegen zal een patiënt behandelen wiens ruggenmerg is verdraaid of blijvend letsel heeft opgelopen.

Omdat de moderne geneeskunde zich alleen bezighoudt met het afleveren van een verband of een pijnstiller nadat de pijn is verlicht, heeft de zorgverlener geen ruimte voor het versterken en voortdurend herstellen van het lichaam. Lichaamswerk houdt zich bezig met het begrijpen van de werking van het inwendige en de relatie tussen die werkingen. De professional tracht veranderingen in het lichaam tot stand te brengen zonder gebruik te maken van destructieve chemicaliën en is van onschatbare waarde bij de behandeling van vele gezondheidsaandoeningen.

Lichaamswerk sessies beginnen met de diagnose van de behandelaar en de overtuiging van de behandelaar dat een probleem gecorrigeerd moet worden. De behandelaar en de patiënt beginnen dan aan een proces van herstel. Het bezoek aan de praktijk wordt gevolgd door een onderzoek en testen om te garanderen dat de behandelaar het lichaam van de patiënt, de pijn en de specifieke plaats van de pijn begrijpt. De behandelaar kan ervoor kiezen de patiënt opdracht te geven of door te verwijzen naar een chiropractor of iemand die is opgeleid in lichaamswerk voor gespecialiseerde behandelingen.

De chiropractor en de massagetherapeut komen samen om de diagnose en de behandelingsplannen te bespreken, en om te werken aan de fysieke en mentale houdingen. Lichaamswerktechnieken worden gebruikt om de normale beweging en de normale functie van het lichaam te herstellen. Tijdens deze bezoeken controleert de behandelaar hoe het lichaam functioneert en doet hij aanbevelingen voor de behandeling. Chiropractische behandelingen richten zich op het diagnosticeren van de disfunctie van de patiënt en het ontwerpen van een uniek behandelplan. Chiropractoren zijn opgeleid in de diagnose, behandeling en behandeling van ziekten en aandoeningen van het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat, de kleine hersenen en de wervelkolom, naast andere specialismen.

Er zijn meer dan 200 verschillende soorten chiropractische aanpassingen. Ze worden geclassificeerd afhankelijk van hun bedoeling. Het doel, de intuïtiviteit en de emotionele respons van de behandeling bepalen mede de gewenste soort aanpassing. De High Intensity Interval Training of HIT is een specifieke chiropractische aanpassing. De HIT’s worden een deel van de levensstijl van de patiënt.

Lees meer:

bio informatie therapie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.