De beste leverancier van LED-verlichting kiezen

Led bouwlamp

Het vinden van de beste LED verlichting leverancier voor u zal voor een groot deel afhangen van uw beoogde gebruik en eisen voor uw verlichting. Er zijn niet veel leveranciers die een selectie kunnen bieden die past bij elke klant of het ontwerpen op specifieke behoeften. Dat is waarom het is een goed idee om de beste leverancier die in staat is om de meest kosteneffectieve en juiste oplossingen voor uw behoeften.

LED verlichting voor industriëlen is meestal van decoratieve aard met neutrale tinten en gemaakt van kwaliteitscomponenten, hun strak ogende ontwerpen zijn aantrekkelijk voor de klanten en ze zijn compatibel met alle pompoen symptoom keukens en ShopVacised turbines.

LED-verlichting is ook vrij gemakkelijk te onderhouden en omdat er geen bewegende delen zijn, is het perfect voor een lange periode. Verlichting van verschillende kleur (wit, geel, oranje) heeft de neiging ideaal te zijn voor algemeen gebruik en gebruik in de omgeving. Ondanks het feit dat LED’s duurder kunnen zijn dan traditionele verlichtingssystemen, zullen ze waarschijnlijk minder vaak worden gerepareerd (d.w.z. niet kunnen worden vervangen), waardoor de kosten van een voortdurend bezoek aan uw gebouwen lager zijn. (De meeste leveranciers leveren nu geen verlichtingsarmatuur met een eenvoudige eenrichtingsontsteker, aangezien de armatuur willekeurig moet worden bedraad met een handmatige lampschakelaar, waardoor de armatuur betrouwbaarder wordt)

De gemakkelijkste manier om een LED-lamp te kiezen is in een klasse. Er zijn nu 3 hoofdklassen voor LED lampen:

– Hedendaagse LED’s: Dit zijn de meest geavanceerde LED’s op de markt van vandaag. Ze worden meestal vervaardigd in 3 kleuren; MR16, MR17 en LED’s met warm witte tinten. Ze bieden daglicht/ambient licht en meestal veel kleur. Typische productafmetingen zijn 2,2 m en 3,0 m.

– Hybride leds: Dit zijn de LED’s die “ised” zijn om bij een lagere temperatuur te werken, waardoor ze efficiënter zijn. Ze hebben een klassieke witte tint en zijn geschikt voor Allen-objecten van 16 mm/5 cm. Ze zijn nu ook verkrijgbaar in een groter formaat (5cm).

– Compacte LED’s: Dit zijn de LED’s die meestal in een starre printplaat zijn ingebonden. Ze zijn fantastisch voor zowel verlichting als warmtebeheersing. Ze zijn ideaal voor toepassingen die niet veel warmte hoeven te verwerken.

– Vervangings-LED’s op gelijkstroom: Deze leds worden aangesloten op een stroomtransformator (c- modificatietransformator).

Retrofit LED-armaturen

Retrofit LED-lampen zijn dezelfde tijd fix oplossingen voor bestaande timers en armaturen die kunnen worden verwijderd en vervangen door LED-lichtsystemen. Retrofit LED-lampen zijn ideaal voor als je net hebt je armatuur geïnstalleerd en moeten het bestaande systeem te upgraden en nog steeds niet breken de bank terwijl het doen van so.

Deze LED-armaturen hebben verlichtingssystemen die zijn ontworpen om in combinatie met het bestaande systeem te werken. Veel retrofit-LED’s kunnen uit voorraad worden gekocht met de armaturen reeds geïnstalleerd, waarbij alleen de gloeilamp wordt vervangen en een nieuwe afdekking wordt aangebracht.

Deze LED-armaturen kunnen uit voorraad worden aangekocht met de fitting reeds gemonteerd, met enkel de lamp vervangen en een nieuwe afdekking gemonteerd.

Deze retrofit-armaturen zijn ideaal voor wanneer u net uw armatuur hebt laten installeren en het bestaande systeem moet upgraden en toch niet de bank moet breken terwijl u dit doet. Het is ook ideaal voor wanneer u drastisch wilt besparen op uw energierekening over een lange termijn periode.

Retrofit-armaturen zijn gewoonlijk ontworpen om in synergie te werken en wanneer u uw retrofit-armatuur net hebt gekocht of geïnstalleerd, kunt u verwachten dat het systeem vrij snel wordt geactiveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.