Hoe krijg je de wenkbrauwen die je altijd al wilde

Epileren:

  • Borstel je wenkbrauwen met een wenkbrauwborsteltje- Trek! – Trek niet te hard, anders trek je je natuurlijke wenkbrauw uit- Matsaw- Oefen je wenkbrauwen door je hand parallel aan de bovenkant van je hoofd te houden- Houd dit een paar seconden vast en ontspan- Matsaw- Tussen de wenkbrauwen, til je hoofd op en ga zitten- Houd dit een paar seconden vast- Ontspan en herhaal Matsaw- Houd dit een paar seconden aan elke kant vast

Wenkbrauwen harsen:

  • Bed head is een goedkope waxkit die je in elke schoonheidswinkel kunt vinden- Koop een kleine tandenborstel – minder dan ½ inch breed is het beste- Kan een paar keer duren om het goed te krijgen, afhankelijk van je haardikte en dikte- volg het proces tot je de vorm hebt die je wilt

Als je eenmaal hebt bepaald hoe je je wenkbrauw wilt hebben, kun je beginnen met waxen. Met waxen maak je de haartjes recht en voller, waardoor ze dikker lijken. De voordelen van waxen zijn dat het de wenkbrauwen netjes houdt en je gezicht omlijst, de nadelen zijn dat het een paar minuten pijn kan doen onder de ogen, en als er geen haar onder de wenkbrauwen zit dan kan het zijn dat je je meteen moet scheren.

  • Wenkbrauwen – gezicht wax – beide handen nodig voor een nauwkeurige plaatsing

Hoe weet je dat je de juiste kleur hebt:

De natuurlijke tint zal verschijnen wanneer je de kleur lichter maakt. Als je je wenkbrauwen dunner wilt laten lijken, gebruik dan eerst een lichtere tint en daarna een donkerdere tint. Als je de wenkbrauwen zwaarder wilt laten lijken, gebruik dan eerst een donkerdere tint en daarna een lichtere tint.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 6: De lege plekken opvullen

Na het waxen van de wenkbrauwen is het belangrijk om de lege plekken op te vullen met een wenkbrauwpotlood. Ingegroeide haartjes zijn niet pijnlijk maar kunnen nogal ontsierend zijn omdat ze eruit zien als een vals haartje. Als je geen geschikt wenkbrauwpotlood kunt vinden, gebruik dan synthetisch haar dat dezelfde kleur heeft als je wenkbrauwen.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 7: Opruimen

Wenkbrauwen vormen een belangrijk deel van ons gezicht. Als je ze in model brengt of epileert, zorg er dan voor dat je alle verdwaalde wenkbrauwhaartjes verwijdert. Breng de wenkbrauwen in vorm met een puntig pincet of een ragfijn schuin borsteltje en vul met een fijn getand penseel de kale plekjes op. U kunt een wenkbrauwpotlood gebruiken om eventuele gaten in te vullen.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 8: Tijd om te stralen

Nu is het moment om de puntjes op de i te zetten. Bestuif je wenkbrauwen lichtjes met een laagje poeder en duw de haartjes naar achteren. Breng daar je favoriete highlighter aan om de aandacht op je wenkbrauwen te vestigen. Het is ook tijd om je mascara aan te brengen.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 9: Zet het podium op

Nu is het tijd om de weg te bereiden voor je nieuwe wenkbrauwen. Als je je pincet nog niet hebt laten slijpen, zorg er dan voor dat je dat nu doet. De vuistregel is dat elke keer dat je epileert, je minder haartjes verliest. Aangezien je haast hebt, is dit wat je gaat doen:

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 10: Ga naar de stad

Je bent klaar om te gaan en je bent klaar om de wenkbrauwen te krijgen die je altijd al wilde. Je hoeft nooit meer aan je vriendinnen te vragen om een nieuw pincet, want jij kunt je wenkbrauwen epileren. Wenkbrauwen inrijgen is een zeer effectieve manier om ervoor te zorgen dat je alle kale plekken op je wenkbrauwen opvult. Nu heb je alle tools die je nodig hebt om perfecte wenkbrauwen te krijgen.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 11: Vul het allemaal in

Nadat je je wenkbrauwen in vorm hebt gebracht en oneffenheden hebt weggeplukt, ben je klaar om ze in te vullen. Denk aan een wenkbrauw zoals die van Pink in Hollywood.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 12: Spray op

Nu je perfecte wenkbrauwen hebt, ben je klaar om te genieten van de aandacht die iedereen je wil geven. Breng een licht laagje wenkbrauw/gezichtsmake-up aan met een wenkbrauwborsteltje en wenkbrauwpotlood. Je kunt een wenkbrauwpotlood gebruiken om eventuele gaten in je wenkbrauwen op te vullen. Met een klein beetje make-up kun je de look krijgen die je wilt.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 1: Wenkbrauw definiëren

Als je je wenkbrauwen definieert zoals een plukpotlood doet, blijft het op zijn plaats tot je anders beslist.

Krijg de wenkbrauwen die je altijd al wilde Stap 2: Vormgeven-

Als je je wenkbrauwen het dichtst moet benaderen, neem dan een wasstaafje en smelt het in de gootsteen.

Lees meer:

Wimperextensions Breda

Lash lift Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.